GAZİANTEP / OĞUZELİ - Yeşildere Ortaokulu

4 Eylül 2022 tarihinde İOKBS (Bursluluk) sınavı gerçekleştirilmişti.

Sınava giren öğrencilerimiz buradan sonuçlarını öğrenebilirler.

Sınavı kazanan öğrencilerimiz okul idaremiz ve rehberlik servisimiz ile iletişime geçebilirler.

Kazanamayanlar üzülmesin; bu sınav her yıl yapılmaktadır, 12. sınıfa kadar sınava girebilirsiniz..

Mrt

Voleybol takımımız ilimizde yapılan müsabakalarda İl Birincisi olarak Bölge yarışmalarına gitmeye hak kazanmış, Bölge yarışmalarında ise gruptan 2. olarak çıkmıştır. Öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarıyı tebrik ederek bizleri makamında ağırlayan, Bölge yarışmalarına gitmemizde ulaşım ve konaklama imkanı sağlayan Oğuzeli Belediye Başkanı Sayın SAİT KILIÇ ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın YUSUF TAŞDEMİR'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart DÜnya Kadınlar Gününde, Oğuzeli Belediye Başkanı Sayın SAİT KILIÇ ve Belediye Başkan Yardımcısı Sayın YUSUf TAŞDEMİR'e  okulumuza yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Okul Müdürümüz Oktay ALTUN'a da bu özel günde bizlere yapmış olduğu jestten dolayı minnettarız.