GAZİANTEP / OĞUZELİ - Yeşildere Ortaokulu

Yeşildere Ortaokulu

Gürsu Mahallesi Salih Tanyeri Caddesi No 80 Oğuzeli/GAZİANTEP
Vizyon
Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden, karşılıklı saygı ve güven işbirliğine dayalı, sürekli bir gelişme içerisine giren, yerel ve ulusal başarıların elde edildiği model bir okul olmak.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, İnsani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış,ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran ve Milli-Evrensel değerleri benimseyen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretim Şekli :Normal-Taşımalı
Ulaşım
Okulumuz İlçe merkezine araçla 5 dk mesafededir.İlçeye geliş-gidiş için otobüsler (B39-B89 hattı) tam okulun önünden geçmektedir. İl Merkezine ulaşım için 30 dakikada bir otobüsler (B39-B89 hattı) yine okulun önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz okula kendi araçları ya da toplu taşıma kullanarak gelmektedir. Öğretmenlere özel servis yoktur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Gaziantep´den Oğuzeli´ne doğru giderken Oğuzeli´ne varmadan 1,5 km beride eski adı "HACAR" olarak bilinen, Gaziantep Hava-limanına 5 dk mesafede bulunan önceleri "YEŞİLDERE KASABASI" olarak Belediyelik olan, "YEŞİLDERE" olan adını bünyesinde bulundurduğu yeşil manzarasından alan Oğuzeli merkeze bağlı Mahalle statüsünde,bir yerleşim yeridir.
İl Merkezine 15 km İlçe Merkezine 1,5 km
VOLEYBOL TAKIMLARI
TÜBİTAK-4006
TEKNOFEST
ERASMUS
Diğer Hususlar
Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında eğitim veren bir okuldur. Civar köylerden okulumuza öğrenciler gelmektedir.