GAZİANTEP / OĞUZELİ - Yeşildere Ortaokulu

Kas

Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Öğretmen bir sanatkardır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir.

Kutlama programımızda emeği geçen öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimiz Sn. Selçuk TOK ve Sn. Murat MERT'e çok teşekkür ederiz.

Kas

Ağu

Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden eşsiz Önder Atatürk’e, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramını kutluyoruz.

Ağu

Bugün, İstiklal Marşımızın kabulünün 102. Yıl Dönümü.

Sevdiğimiz güzel vatanımızı bugünlere getirebilmek için mücadele eden başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere; marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'a ve nice şehit-gazilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, minnetle anıyoruz.